OKAN

OKAN Nederlands PTS Mechelen

Nederlands leren we samen tijdens toffe activiteiten, werkvormen en uitstappen. We hebben ook aandacht voor elkaar en hoe we met elkaar om kunnen gaan. Onze diverse groep zien we als een pluspunt en onze verschillen zien we als een kans om te leren.

Hier op PTS Mechelen willen we een inclusief verhaal schrijven, waar je ook als OKAN-leerling deel van uitmaakt. Je zal de pauzes delen met alle andere leerlingen. Wanneer je er klaar voor bent, zal je via snuffelstages lessen uit verschillende richtingen kunnen volgen. Zo raak je gewend aan het 'gewone' schoolleven. De vervolgschoolcoaches staan voor je klaar om je daarin te begeleiden.

 

 

OKAN PTS Mechelen

Bij dit alles, hebben we onze kernwaarden 'Participatie, Innovatie en Transparantie' altijd in het achterhoofd. Je wordt aangemoedigd om iets terug te doen voor de samenleving via verschillende projecten. Je krijgt ook zelf inspraak in hoe jouw verhaal er hier op school uit zal zien. Met ons team zetten we ons voortdurend in om de werking te verbeteren, om jou de best mogelijke schoolervaring te kunnen bieden. Daarbij betrekken we ook externe partners. We willen een nauw contact hebben met alle leerlingen en de personen die voor hen zorgen. Via een open dialoog en communicatie die kort op de bal speelt, willen we succesvol samenwerken. Want alleen samen bereiken we ons doel: dat jij je goed voelt en het goed doet, dit op jouw eigen manier.